Gank Your Heart // Çin dizisi // 2019





Karşılaşmaları felaketin davetiyesiydi fakat aşklarıyla tatlı bir hal aldılar.
Sitemde yazı yayımlarken belli bir düzende ilerleyemiyorum maalesef. Bu düzensizlik ziyaretçilerimin yazılarımdan haberdar olamamalarına neden oluyor. Bunun için çözüm ararken hepimizin de diğer sitelerden alışkın olduğu bildirim eklentisini siteye kursum Blogu geliştirmek için çok uğraşıyorum. Sayfanın sol alt köşesindeki çana tıklayarak yada sayfaya ilk girdiğinizde ekrana gelen bildiriyi onaylayarak bildirim alabilirsiniz. Gerçekten böylelikle beni mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Böldüğüm için özür dilerim.



KONUSU:

Gank Your Heart,dizisinin konusu Ji Xiang Kong (Wang Yi Bo) e-spor da ünlü bir oyuncusudur. Qiu Ying (Wang Zi Xuan) bir yarışma esnasında onunla tanışır fakat bu tanışmadan sonra  Ji Xiang Kong itibarını zedelediğinden habersizdir.

Qiu Ying internet üzerinden yayın yapan,düşük izleyici kitlesine sahip bir e-spor yorumcusu kızdır.Kızımız daha fazla izleyici çekmek için yarışmanın olduğu yere gizlice gidip çekim yapmaya niyetlidir.

Ji Xiang Kong ve  Qiu Ying tesadüfİ karşılaşmalar ve yanlış anlaşmalar sonucunda ikili yakınlaşacaklardır.




Aslında ikisi de aynı hayali paylaşmaktadırlar.Biri e-spor dünyasında ünlü olmak isterken diğeri e-spor yorumcusu olmak ister.Hayallerine ulaşmak için uzun ve zor bir yolları olduğunun farkındadırlar.Çok çalışarak hayallerine ulaşabileceklerinin inancını taşımaktadırlar.

Dizi genel olarak grup çalışmasının önemine ve hayalleri uğruna çaba harcayan insanların hikayesini bize fısıldayacak gibi..





                                     
  


KÜNYESİ:

Adı: Gank Your Heart
Çince adı: 陪你到世界之巅
 Diğer adı:Accompany you to the top of the world
Ülke: Çin
Bölüm sayısı: 35
Yayınlandığı Kanal: Mango tv
Yayımlanma tarihi:9 Haziran 2019
Yayım süresi: 45 dakika

Türleri: Romantik, Gençlik, Spor





NOTLAR:

  • "E-spor ne acaba? " diye benim gibi düşünen arkadaşlar için online oyun yarışması diye biliriz.Anladığım kadarıyla yarışacak iki grup bir mekanda buluşuyorlar var internet kafe gibi karşılıklı masalara oturuyorlar.İnternet üzerinden oynadıkları oyunları gelen kişiler ve canlı yayın yapanlar aracılığıyla insanlar izliyor. Basit bir şey değil kesinlikle bizim milli maçları izlediğimiz coşku ve heyecanla izleniyor.Yarışma bedensel değilde sanal ortamda oluşuyor bir nevi strateji oyunları diyebiliriz.
  • Dizi,Nanye Lin adındaki bir yazarın romanına dayanmakta.
  • Başrol erkek oyuncu olan Wang Yi Bo Kore şarkı grubu UNIQ üyesiymiş.Dizi e-spor alanında izleyiciyi bilgilendirmesi açısında güzel bence.Ben böyle dizilerden öğrendiğim işleri seviyorum bakalım sizde bir alana yoğunlaşan bu diziyi sevecek misiniz.Şu an izlediğim Çin dizisini bitirince buna başlamaya niyetliyim ^^










KEYİFLİ SEYİRLER ^^