The Next Top Star // Çin Dizi // 2019






"Adımı belki hiç duymadınız  ama her şeyden önce hikayemi dinleye bilirsiniz.."


KONUSU:

The Next Top Star, dizisinin konusu;Gui Mi (Sienna Li) şov dünyasına 30 yaşlarda giren bir kadın hızlıca ünlenir.Rekabetin hayal ettiğinden de fazla olduğunu ve hayatta kalmanın zor olduğunu fark eder.

Onu yıkmak için oluşturulan komplolarla mücadele ederken en yüksekte olmazsa her zaman yıkılmaya ve dibe batmaya mahkum olduğunu anlar.Bunun için en tepeye tırmanmakta kararlıdır.





Yedi senedir gizli bir ilişkisi vardır.Beraber olduğu adam ünlü biridir ve ilişkilerini gizlemek istediğinden dolayı ayrılmışlardır.Ünlü olduktan sonra tekrar bir araya gelmek ister.Fakat işler karışık bir hal alacaktır.


KÜNYESİ:

Adı: The Next Top Star
Çince  adı: 热 搜 女王
Ülke: Çin
Bölüm sayısı: 15
Yayımlanma tarihi: 4 Temmuz 2019
Yayımlandığı kanal: Sohu TV
Yayım süresi: 30 dakika
Türleri: Entrika, Romantik, Gerçek hayat hikayeleri





💦💦💦💦💦💦

The Next Top Star, dizisinde anlatılanlar eğlence dünyasında ki gerçek olaylara dayanmaktadır.Ünlülerin gerçek hayatlarını ve parıltılı dünyalarının arkasında yatanları konu almaktadır.Her ne kadar net bir kanıt bulamasam da yapımcısı olan kadının kız kardeşinin hayat hikayesiyle paralel bir konu zinciri olduğu söylenen dedikodulardan biri.Ama olayların gerçeklerle olan bağlantısından daha çok gerçekte olan ve olması muhtemel çekişmeleri anlattığı apaçık bir gerçek.

Dizi içerisinde yer alan ünlü tipleri canlı bir karakter teşkil etmekte.Göz alıcı görüntüler ve parlak yaşantılarla örülmüş kurgu çekişmeler ve takılan sahte maskelerle izleyiciyi dizinin içine çekiyor.Dizi her bölüm bir karakterin hayatına ve iç alemine yoğunlaşması ayrı birgüzel.İç monologlarla kurulu olan kurgu daha da anlaşılır ve anlamlı olmakta.

Evet dizinin ilk bölümünü izleyip buraya yazmak için hemen gelmemin en büyük nedeni belkide repliklerin güzelliğiydi.Dizi daha ilk dakikasından beni içine çekmeyi başardı.
.



Replikler gerçekten güzel bence.Böyle düşünce ağırlıklı dizileri seviyorum ilk bölümde gayet güzel ve düşündürücü replikler vardı.Aklında kalanları sizinle paylaşmak istiyorum

"Adımı belki hiç duymadınız  ama her şeyden önce hikayemi dinleye bilirsiniz.."
Dizinin giriş cümlesi benim için gayet anlamlıydı.Sanki hikayede ve size anlatacaklarımız da önemli olanlar isimler değil öneli olanlar anlatacaklarımız.Boş ayrıntılara değil olayların özüne dikkat edin,der gibiydi. 
"Tüm güzel şeyler kusurludur,sadece sahte olanlar mükemmeldir." 
Mükemmelliğin arandığı şu zamanda belkide mükemmel olmak adına birçok şeyini kaybeden ve mutlu olmayı unutan insanlara söylene bilecek akıllıca bir söz.Her zaman kusurların özel bir güzellik kattığını düşünen ben bu cümleyi gerçekten beğendim.Umarım sizde diziyi beğenirsiniz.

İngilizce olarak izlemek isteyen arkadaşlar alta ilk bölümünü koyuyorum.

Hoşça kalın..



👀  1. BÖLÜM💜