Melting Me Softly / Kore dizi /2019




Sen ve ben aşık olduğumuzda bedenlerimize 33 derece fazla az geliyor...
Aşkın derecesi var mı? Ya peki kalbinin aşkın sıcaklığıyla ısınmasında bir sakınca var mı? 20 yıl uyutulduysan aşk sana hiç de iyi gelmeyecek..

Melting Me Softly, dizisinin konusu 24 saat donma projesinde yer alan iki kişinin bir komplo neticesinde 24 saat sonra değil de 20 yıl sonra uyanmalarını konu almaktadır.

*Donma projesi de nedir? diye merak edenler için tahminim bir çok bilim kurgu kitapları ve filmlerine konu olan insanların uyutulması ve daha sonra tekrar uyandırılması konularını anımsattı. Ölümsüzlüğü arayan batı kurgularına nazaran komedisi bol bir Kore dizisi.. Yaşlanmadan bir süre uyumak ve uyanıp hayatına kaldığı yerden devam etmek. Zamana adapte olunabilecek mi orası muaallak. Bana bu tarz konular "Ashab-ı keyf " olayını anımsatıyor ^^ 







Ma Dong-Chan ( Ji Chang-Wook ) popüler bir show programın yapımcısıdır. Her yaptığı işte başarılı olmasıyla tanınır hırslı bir yapıda olmasından dolayı da yayımlayacakları gösteride yer almayı kabul eder.”Donan insan projesi “ adlı programda 24 saat sonra uyandırılmak üzere uyutulur. Fakat 24 saat değilde 20 yıl sonra uyanınca ailesi ve çevresi şaşırır. Daha da önemlisi kendisi bu duruma anlam veremez.20 yıl önceki 20 yaşında görünmesine rağmen tanıdıklarının kısmen yaşlandığını ve dünyanın bir ölçüde değiştiğini fark eder fakat daha büyük bir problemle karşı karşıya kalır..









Go Mi Ran ( Won Jin-A )  başkalarının yapamayacağı şeyleri yapmak için kendini zorlayan tutkulu ve cesur bir insan.  Yayın istasyonunda yarı zamanlı bir çalışan. Donan İnsan Projesine katılır ve 20 yıl sonra uyanır. 20 yıl önceki sevgilisi ve tanıdıkları bu duruma hem sevinir hem de şaşırırlar.





1999 yılında uyutulan bu iki kişi 2019 uyanırlar. Zaman geçmesine ve dünya değişmesine rağmen onların bedeni değişmemiştir. Bu kadar uzun süre uyutulmalarının bir komplo mu yoksa bir hatadan dolayı mı olduğunu araştırmalarının yanında bu projenin yan etkisiyle baş başa kalırlar.



Hayatta kalabilmek için vücut ısılarını 31,5/33 derece arasında tutmaları gerekmekte fakat aşık olmanın getirdiği bir durum olan hızlı kalp ritmi ve vücut ısısında ki artış onlar için kaçınılması gereken bir durum olacaktır. Aşık olmadan durabilecekler mi?





Ji Chang-Wook  askerden döndükten sonra ki ilk rolüdür. En son askere gitmeden önce rol aldığı dizi olan “Suspicious Partner “ dizisi de gayet güzel ve başarılı bir yapımdı. 2017’den beri bekleyen bizler hem Ji Chang-Wook geri dönüşü hem de konusu güzel olan bu diziyi büyük beklentiyle ve sabırsızlıkla beklemekteydik. Won Jin-A  ise en son “Life” diziyle 2018’de ekran karşısına çıkmıştır. 


KÜNYESİ:

Adı: Melting Me Softly

Korece adı: 날 녹여 주오

Ülke Kore

Bölüm sayısı: 16

Yayımlanma tarihi: 28 Eylül 2019

Yayım Günü Cumartesi- Pazar

Yayımlandığı kanal: TvN

Yayım süresi: 60 dakika

Türleri: Komedi, Romantik, Bilim kurgu, Gizem

Diğer adları: nal nog-yeojuo , Make me melt , Let Me Melt , Please Melt Me , Melt Me , 날 녹여주 , Nal Nokyeojweo , Melting Me , 날 녹여줘



Her yönetmen kamerayla bu kadar karizmatik çıkmıyor biliyoruz.. 




TANITIM VİDEOLARI:











Keyifli Seyirler ^^