Romantic Doctor, Teacher Kim 2 // 2020 // Kore Dizisi


"Romantizmin mevsimi başlıyor.."


Romantic Doctor, Teacher Kim 2 




KONUSU:

"Ne yaparsa yapsınlar, sosyal olarak nerede dururlarsa dursunlar, onlar benim için sadece bir hasta . Kafamda sadece bir şey var.. O da onları kurtaracağım,ne pahasına olursa olsun, onları kurtaracağım. "

Romantic Doctor dizisinin konusu Dol Dam adlı bir hastanesinde gerçek doktorlar etrafında gelişmekte olan olayları konu almaktadır.



Boo Yong-Joo ( Han Suk-Kyu ) kendisini "Doktor Romantik" olarak adlandırır herkes onu "Öğretmen Kim " olarak tanımaktadır. Sosyal becerileri gelişmemiştir ve başkalarıyla iletişim halinde olmaktan da pek hoşlanmaz. Şimdilerde Doldam adlı eski bir hastaneyi yönetmekte..



Cha Eun-Jae ( Lee Sung-Kyung ) ikinci sınıf kalp cerrahi öğrencisidir. Cesaretli birisidir ve hiç başarısız olmamıştır. Akıllı ve kendinden emin bir kişiliğe sahiptir.



Seo Woo-Jin ( Ahn Hyo-Seop ) üstün becerilere sahip ikinci sınıf öğrencisidir. Zorlu bir hayat yaşadığı için mutluluğa inancı olmayan ve alaycı bir tavra sahip birisidir.







KÜNYESİ


Adı: Romantic Doctor, Teacher Kim 2, Dr. Romantic 2

Korece adı:  낭만 닥터 김 사부 2

Ülke Kore

Bölüm sayısı: 32

Yayımlanma tarihi: 6 Ocak 2020

Yayım Günü Pazartesi - Salı

Yayımlandığı kanal: SBS

Yayım süresi: 35 dakika

Türleri: Romanti,Tıbbi içerik








NOTLAR:

🌸Romantic Doctor, Teacher Kim 2 dizisi 2016 yılında yayımlanan Dr. Romantic dizisinin ikinci sezonudur.



🌸👆Dizide öğretmen Kim karakterini canlandıran Han Suk-Kyu'nun daha önce Watcher dizisini ve The Prison filminden tanıyorum ve oyunculuğunu da beğeniyorum. The Prison filminden aldığım repliklere link yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz. LİNK


🌸👆Lee Sung-Kyung hepimiz tanıyoruz zaten bu dizisiyle tanıyacaklar için söyleyebilirim ki o gerçek bir oyuncu.Kendini izletmesini biliyor. Tanınmış bazı dizileri ise About Time ,Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo ,Cheese in the Trap..




🌸👆 Abyss 'deki oyunculuğuyla daha geniş kitlelerce tanınan Ahn Hyo-Seop  bir çok kaliteli yapımda rol almıştır. En bilinenleri; Still 17,My Father is Strange 





🌸👆 Dizinin konusundan bahsederken adını bile anmadığımız Kim Min Jae benim için çok değerli bir oyuncu. Ah bunu çekinmeden söyleyebilirim ki dizi kadrosu ne kadar sağlamda olsa bu diziyi bana asıl izlettirecek kişidir kendisi. The Best Hit gibi efsane bir yapımdan sonra takipçisi oldum diyebilirim. Great Seducer dizisiyle de adını geniş kitlelere duyurup en son  Flower Crew: Joseon Marriage Agency  dizisinde başrol de gördük onu. Belki de onu tanıyor olabilirsiniz. BTS'in sıkı bir takipçisiyseniz V ile bir televizyon programı için buluşup  arabada yolculuk yapan yada V'nin doğum gününü elindeki pastayla kutlayan o tatlı çocuğu mutlaka hatırlarsınız. Evet işte o Kim Min Jae ^^

Açıkçası bu kadar arkada olan bir rolü nasıl kabul etti diye düşünürken Dr. Romantic'in birinci sezonunda da kadroda olduğunu gördüm. Galiba bu yüzden kabul etti. Ara sıra gelip tatlı tatlı gülümseyecekse sıkıntı yok..






 Tanıtım Videoları