How to Hate You // Kore Mini Dizisi // 2019




How to Hate You


KONUSU:

How to Hate You, dizisi mini bir İnternet dizisidir.Genç bir kız olan Oh Mi Ri (Kim Ji In) 'nin aşkı ve arkadaşlık arasında bir seçim yapmasını konu almaktadır.

🌸




Oh Miri 20 yaşların başların da bir animasyon öğrencisidir. Sessiz bir yapıya sahip ayrıca dikkatleri kendi üzerine toplamaktan da hoşlanmaz. İçine kapanık ve duygusuz görünmesine rağmen naif bir kalbe sahip.

Lee Da Som (Kim Yoo Jin) liseden beri yakın bir arkadaşıdır. Genellikle Lee Da Som bir erkeğe aşık olduğunu  anlamak için en az 3 kez onunla karşılaşmak gerektiğini öğütler ve Miri bunu çok önemser.

🌸




Aynı üniversiteye gitmek için sıkı çalışan bu iki arkadaşın ilişkisi Oh Miri'nin en yakın arkadaşını sevgilisi olduğunu bilmeden Go Eun Tae (Lee Jong Won)'ye aşık olmasıyla sallantılı bir döneme giriyor.

En yakın arkadaşını mı seçmeli yoksa aşkı için mi savaşmalı. Oh Miri bu ikilemle boğuşurken aynı bölümden arkadaşı olan Han Dae Kang (Na Jae Min) ile ders çalışırken aslında gerçek aşkın ne olduğunu keşfedecek.


Han Dae Kang (Na Jae Min) yirmili yaşlar da animasyon birinci sınıf öğrencisi.Dışarıdan soğuk ve olaylara karşı kayıtsız biri gibi görünmesine rağmen gerçekte insanlara gerçekten önem veren birisidir. 

🌸



Miri ile bir grup projesi hazırlamak için bir araya geldiklerin de iletişimleri artar. Başkalarına kayıtsız gibi davranmasına rağmen Miri'ye kayıtsız kalamıyor onun aşk hayatına yardımcı olmaya çalışır. Her ne kadar başka bir erkekten hoşlanan bir kıza ilgi duymak istemese de kendini Miri'ye aşık olmuş bir halde bulur. Karşılıksız bir aşka tutuldu.


Lee Da Som (Kim Yoo Jin) yirmili yaşların da Miri'nin en yakın arkadaşıdır. Miri ile aynı üniversitede tasarım bölümü okumaktadır. Go Eun Tae'nin kız arkadaşıdır.

Lee Da Som en yakın arkadaşına gerçekten değer veren dürüst ve samimi bir kızdır.



Go Eun Tae (Lee Jong Won) Tasarım bölümü öğrencisidir. Üniversiteye gelmeden önce İspanya'da Lee Da Som  ile tanışır,ona aşık olur ve çıkmaya başlarlar. 

🌸



Miri ile bir kafe de buluşmasından sonra işler karışık bir hal alır. Miri'nin duygularına rağmen o  kız arkadaşını gerçekten sevmekte ve ondan ayrılmak istememektedir.


🌸





KÜNYESİ:

Adı: How to Hate You

Korece adı: 너를 싫어하는

Diğer adları :  Method to Hate You , How I don’t Like You , Way To Dislike You , The Way I Hate You , neoreul sireohaneun bangbeop

Ülke Kore

Bölüm sayısı: 6

Yayımlanma tarihi: 1 Nisan-2 Nisan 2019 

Yayımlandığı kanal: JTBS

Yayım süresi: 20 dakika

Türleri: Arkadaşlık,romantik,NTC Dream,webtoon






 
 NOTLAR

NTC Dream üyesi Jae Min,  Han Dae Kang karakterini canlandırmaktadır.

How to Hate You  dizisinin konusu Baek Il Soo adlı bir webtoona dayanmaktadır.

Dizi 6 bölümden oluşmakta her bir bölümü yaklaşık 15-20 dakika fakat bu bölümler toplu bir halde iki bölümde yayımlanmıştır. Kafa karışıklığına gerek yok aslında bir saatten iki bölümlük bir dizi diye biliriz. ^^

🌸

İnternet dizisi olması aynı zaman da webtoondan uyarlaması üstüne bir de oyuncuların genç olması nedeniyle çok ahım şahım bir dizi beklentisi içerisin de olmayın. İki saatlik basit ve tatlı bir aşk hikayesi diye biliriz.

Son olarak şuraya bir isyanımı bırakıyorum. Sanki milattan bir dizi tanıtıyorum internet resim,afiş bulmak imkansızdı. Çok sinir oldum...




🌸