Love The Way You Are // Çin Dizisi // 2020




Love The Way You Are

Sevmek için bir tarif var mı?

Bu güzel diziyi sizlere tanıtmak istedim. Bir çok unsuru içerisinde barındırmasının yanında sosyal olarak bazı şeyleri düşünmemiz ve irdelememiz için güzel bir fırsat sunuyor bizlere. 



Kalıplaşmış güzellik algısını eleştiren bu dizi aynı zamanda bizlere sunduğu fantastik konusuyla dizinin içine çekmeyi başarıyor. Gelin size izlediğim bu diziyi biraz anlatayım belki ilginizi çeker ve izlemeye karar verirsiniz. ^^




Love The Way You Are


KONUSU:

Love The Way You Are dizisinin konusu bir manken ve aşçının ilginç ve yanlış anlaşılmalarla örülü aşkını konu almaktadır.

Love The Way You Are aisha drama



 Zhen Yuan Yuan / Eva (Judy Qi) lise son sınıfta aşık olduğu kişiye açılmış fakat şişman olduğu için terk edilmiş birisidir. Bu yaşadıklarından sonra sıkı bir diyet ve sporla zayıflamayı başarmış bir kızdır.




Şimdilerde Eva sahne adıyla mankenlik yapmaktadır. Kendinden emin bir kişiliğe sahiptir ve bulunduğu konumdan da memnundur eski şişman günlerine de geri dönmek istemez.



Zor diyetler ve spor faaliyetleri Eva'da "Balon Hastalığı" adında bir hastalığın doğmasına neden olmuştur. Eva günlük belli bir sınırda kalorili yemekleri tüketebilmektedir. Eğer sınırı aşarsa vücudu bir anda şişmekte ve eski kilolu haline benzer bir görünüm almaktadır.

Gelmek için uğraştığı bu mevkiyi ve zayıf halini sevdiğinden günlerini neredeyse aç geçirmektedir.







Ruan Dong Shen (Derek Chang) bir yemek kuruluşunun ceo'sudur. Yakışıklı hali yemek enstitüsününde  dahi dikkat çekmektedir. Eva'nın lisede aşık olduğu çocuktur. İştahsız/ tat alamayan bir yapısı vardır ama buna rağmen iyi bir şef olmayı başarabildi. 


Büyük bir hayali var oda babasının "Dünyanın Dört Büyük Lezzeti "adını verdiği yemeği yapabilmek. Ve tabi lisede aşık olduğu ama aşkını itiraf edemediği o kızı bulmak.Aslında güzellik algısı bu kızla tamamen değişmiştir.










Xiao Nan, Eva'nın modellik ajansının sahibi. Samimi bir yapısı var fakat söz konusu değer verdiklerinde bir kaplandan farkı kalmaz. Eva'nın hastalığını/ sırrını bilen tek kişidir ve onu korumak konusunda ısrarcı bir yapıya sahip.








Luo Yi Ren, şefin asistanı ve şirketin müdür yardımcısıdır. Soğuk ve ifadesiz bir yüze sahip olmasına karşılık yumuşak bir kalbi vardır. Sürekli ser bir tutum sergileyen Xiao Nan ile karşılaştığında onun bencil biri olduğunu düşünür fakat Eva'nın koruyucu kahramanı olduğunu hiç düşünemez.






Eva ile aynı şirkette çalışan bir mankendir. Kendileri çok ünlü güzelliği ve zarafetiyle tanınmaktadır. Fakat içten kinci ve kıskanç birisidir. Uzun zamandır Ruan Dong Shen'e aşıktır ve söz konusu aşk olunca zarafet her zaman ikinci palanda kalmakta..








Ruan Dong Shen'nin asistanı ve yakın arkadaşıdır. Ruan Dong Shen  zor kişiliği ile başa çıkmakta usta bir yapıya sahip fakat dedikodu yapmadan durması da imkansızdır.








KÜNYESİ:

Adı: Love The Way You Are ,

Çince adı: 身为一个胖子, Shen wei yi ge pang zi

Ülke Çin

Bölüm sayısı: 24

Yayımlanma tarihi: 18 Aralık 2019/ 15 Ocak 2020

Yayım Günü Çarşamba, Perşembe

Yayımlandığı kanal: Mango Tv

Yayım süresi: 45 dakika

Türleri: Romantik, Komedi, Fantastik, Ahçılık, 








Kızımız olağan düzende ilerleyen hayatı aşlık hissiyle başa çıkamayıp davetsiz bir partiye katılması ve orada yaşadıklarıyla eski aşkı Ruan Dong Shen  ile karşılaşmasıyla başlar. Aslında şimdi ondan nefret duymakta ve o eski halinden nasıl sıyrılıp da farklı bir görünüşte olduğunu için için ona söylemek ister fakat buna cesaret edemez.




Bir kaç tesadüfü karşılaşma sonunda Eva hastalığının Ruan Dong Shen 'nin yemeklerinden etkilenmediğini fark eder. Yemek yeme arzusu ağır basacaktır.



Tabi merak da önemli bir unsur. Neden Ruan Dong Shen 'nin yemeklerinden kilo almamaktadır?







Eskiden geri çevrilmiş olan aşkı ile tekrar yüzleşmek belkide aralarında oluşan yanlış anlaşmaları çözmek güzel olabilir ama işler işte öyle ilerlemiyor.


Soğuk bir adam ve inatçı bir kadın bir araya gelince olaylar tamamen sarpa sarabiliyor. Tabi bu sahneler eğlenceli bir hal almıyor da değil.




Beğenerek izleyeceğinizi düşünüyorum ki ben beğenerek izledim. Güzel bir ana konuya da sahip toplumun oluşturduğu güzellik algısı ve değişim geçiren ve aşkında kavuşan bir kadını belkide bu tarz da anlatmak, ilerletmek ve sonlandırmak çok doğru bir karar olmuş.





Diziden bulduğum güzel sahne kolajları ^^














💫💫   Dizi Ost'i  💫💫