The Demon Master // Çin Dizisi // 2018




Tatlı bir çiftin çocukça ve masum aşkı..

KONUSU:


The Demon Master, dizisinin konusu Han Qi Lu (Jia Zheng Yu) ve  An Chu Xia (Yu Vicky) genç bir çiftir.Yurt dışında evlenirler.Fakat yeni çiftimiz yakın zamanda verdikleri evlilik akdine rağmen yanlış anlaşılmalar neticesinde tartışırlar.An Chu Xia kocasına kızıp daha fazla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için tartışma daha da büyür ve kızımız Çin'e geri döner.

Han Qi Lu. eşinin peşinden aynı üniversiteye gitmesine rağmen gençlerin bir birerine kırgınlıkları nedeniyle üniversite yaşamı içerisinde zengin ve evli olduklarını saklarlar.



Üniversitenin zengin çocuğu kızımıza biraz tesadüfi birazda can sıkıntısından ilgi duymaya başlar. (BOF'u izleyen arkadaşlar bildiğiniz F4 gibi takılıyorlar bunlar ^^ )

Üniversite yaşantısı,insan ilişkiler ve hayatın bir dönemini konu alan dizi renkli,komik ve eğlenceli unsurlarla dolu.Tabi bana burası üniversite mi yani lise bile olmaz anca orta okul dedirten sahneleri de olmadı değil.Klişelerle dolu bir dizi ama aynı zaman da minik ayrıntılar da çok orijinal sahne ve konulara da sahip.

Han Qi Lu'nin karısını kıskanması sırf eşi istedi diye evliliklerini saklamaya çalışması komik sahnelere neden oluyor.Eşini ilk olarak kız arkadaşı daha sonra nişanlısı olarak tanıştırması sırıtmama neden oldu.Bir süre oğlumuz kızımızın peşinde koşarken işler bir süre sonra farklı bir boyuta geçecek.

Bölüm sayısı fazla olmasına rağmen bölümleri kısa ve akıcı olmasından dolayı sıkılmadan izleyeceğinizi düşünüyorum.





 Han Qi Lu (Jia Zheng Yu)



An Chu Xia (Yu Vicky)

Okulun zengin çocuğu-ikinci erkek








Adı: The Demon Master
Çince adı: Master Devil Do Not Kiss Me Season 3 ,
 恶魔少爷别吻我 第三季 , Wo de e mo shao ye , 
Master Devil Do Not Kiss Me 3 , 我的惡魔少爺
Ülke: Çin
Bölüm sayısı: 46
Yayımlanma tarihi: 24 Kasım 2018
Yayım günü: Cuma-Cumartesi
Yayımlandığı kanal: QQLive
Yayım süresi: 22 dakika
Türleri: Romantik,Okul, Gençlik






Notlar:

💝 Master Devil Do Not Kiss Me  dizisinin 3. sezonu olarak çekilmiş.Önceki sezonları izlemedim.Bağımsız bir dizi gibi izledim sıkıntı olmadı.Ortak oyuncular var mıydı orasını tam olarak bilmiyorum.











💝Dizi de çiftimizi evliliklerini görmeyince biraz anlaşılması zor oluyor bence evliler ki yukarıdaki resimler dizinin ilk bölümünde hızlıca geçip gitti.Tabi oğlumuz kendini ilk başta kızın eski sevgilisi daha sonra duruma göre nişanlısı olarak tanıtması kafamın karışmasına neden oldu ama evli olduklarını düşünüyorum şu an.

                                                                                                                                                                   





💝Dizinin ilk ve ikinci sezonun adları:
1) Master Devil Do Not Kiss Me (2017)
2) Master Devil Do Not Kiss Me 2 (2017)





                                                                                                                                                 


💝 Dizi içinde bazı sahnelere özel çizimler yapmışlar alta aldığım ekran görüntüsü koyuyorum.Diyalog aynen şöyle 

-Düşmüş olmama rağmen neden bana soğuk algınlığı ilaçları getirdin ki?

- ???


                                                                                                                                                
💝 Secret Garden izleyenler hatırlarlar mekik çekme sahnesi vardı burada da benzer bir sahne görünce ekran görüntüsü alayım dedim.





                                                                                                                                                  

💝 Sağ olsunlar stilistler diziye ayrı bir özenmiş alttaki resimde gördüğünüz kıyafetler ve daha fazlası dizide bulmak mümkün.O değilde çiftimizin giydiklerinden,taktıkları evlilik yüzüklerine kadar her şeylerini araştırıp markalarını bulan bir kitlede varmış.
Orası ayrı tabi ^^




💝 Son olarak diziyi öneriyorum arkadaşlar.Dizi hakkında fazla ayrıntı bilgi verdiğimi düşüne bilirsiniz hayır kesinlikle vermedim.Hatta tat kaçırıcı bir kaç önemli ayrıntıyı vermekten özellikle kaçtım.İlk bölümler biraz çocukça gelebilir fakat ilerleyince dizi sizi saracak.


Evet koymayı planladığım ve aldığım ekran görüntülerini tamamını koymuş olmanın mutluluğuyla diye bilirim artık.Hoşça kalın ve beni instagramdan takip edin (sayfanın en altında ki instagram logosuna tıklayarak sayfama ulaşa bilirsiniz)









-tamam ayrılalım (Asıl hikaye tam da bura da başladı)


💖💖💖💖💖💖 Türkçe olarak izlemek için aşağıda ki görseli tıklaya bilirsiniz.