Your Highness, The Class Monitor // Çin Dizisi // 2019






Çalışkan ve azimli bir kız ile zengin ve asi bir adamın aşk hikayesi..
" Bu dünyada, senden başka hiçbir korkum yok."


Sitemde yazı yayımlarken belli bir düzende ilerleyemiyorum maalesef. Bu düzensizlik ziyaretçilerimin yazılarımdan haberdar olamamalarına neden oluyor. Bunun için çözüm ararken hepimizin de diğer sitelerden alışkın olduğu bildirim eklentisini siteye kursum Blogu geliştirmek için çok uğraşıyorum. Sayfanın sol alt köşesindeki çana tıklayarak yada sayfaya ilk girdiğinizde ekrana gelen bildiriyi onaylayarak bildirim alabilirsiniz. Gerçekten böylelikle beni mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Böldüğüm için özür dilerim.


KONUSU:

Su Nian Nian (Fuar Xing), çalışkan ve başarılı bir kimliğe sahip zeki bir kızdır.Derslerinde ki istikrarlı başarısı ile ülkenin en iyi üniversitesi olan Pekin üniversitesine gidebilecek potansiyele sahiptir.Fakat sınava giderken bir trafik kazası geçirir ve geç kalır.Bu yüzden kabul edilmez ve küçük bir şehirde mühendislik bölümüne gitmek zorunda kalır.Sorunlu öğrencilerle dolu olan bu üniversitede geçici olarak okuduğunu düşünür ve iyi bir üniversiteye geçiş yapmayı planlar.





Gu Zi Chen (Niu Jun Feng), varlıklı bir ailenin; çocukluğundan beri yurt dışında okuyan,asi ve gururlu oğludur.Hayali yazılımcı olmaktır  fakat istemediği bir okulda ve bölümde okumaya zorlanır.Herşeye rağmen okula uyum sağlamaya çalışır.Alaycı görünse de masum bir kalbi vardır.Bir kaza sonucun da Su Nian Nian  ile karşılaşır ve aralarında zıtlaşma başlar.

Su Nian Nian bu okula gelmesine nesen olan Gu Zi Chen ile aynı okulda olduğunu öğrendiğinde aralarında ki ipler daha da gerilir.Su Nian Nian sınıf arkadaşlarına karşı ilgili bir tutum sergilemeye başladığında onlara yol gösterici bir nitelik kazanır.Beraber bir şeyler için çaba sarf etmenin değerini anlar.Ve Gu Zi Chen işler hiç beklemediği bir hal alır.Yakınlaşmaya ve birbirlerini anlamaya başlarlar.













💦 Türkçe alt yazılı olarak şu an yok arkadaşlar. Yakın bir zamanda yayınlandı.İngilizce alt yazılı olarak izlemek isterseniz şurayı tıklaya bilirsiniz.
💦 Başrol erkek oyuncusu olan  Niu Jun Feng ,"The Brightest Star in the Sky " dizisiyle tanıyor olabilirsiniz.
💦Kızımızda en son. benim de blog da önce tanıttığım "Put Your Head on My Shoulder " dizisinde görmüştük."Put Your Head on My Shoulder " dizisinin konusu ve izleme linki için şurayı tıklaya bilirsiniz.
💦Dizi hakkında pek söylenecek bir şey yok şu an ^^ Çin'de ve diğer ülkelerde dizi çok beğenilmiş. 
💦Bu dizi de bir romandan uyarlanmış.Bu aralar fark ettim de Çinliler romandan uyarlama yapmayı seviyorlar galiba.. ^^



💜💜 2019 yılında yayınlanan Kore dizlerinin hepsini bir listede toplamaya başladım.Ay ay yayınlıyorum.Mayıs ve Haziran ayı yayınlanan Kore dizi listesine şurayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yorumlarınızı benden esirgemeyin. ^^ 
 Hoşça kalın..